Padel Training

Inschrijving Padeltraining Winter 2023/2024

TPC ’t Slotje biedt het komend winterseizoen, in de periode oktober 2023 t/m maart 2024 Padellessen aan.

Momenteel is Sander Snels beschikbaar op 1 avond (donderdag).

1.    Trainingsmogelijkheden
Senioren
Padeltraining wordt aangeboden in groepen van 4 deelnemers in een trainingscyclus van 8 lessen.

• De lessen worden wekelijks gegeven.
  • Er zijn 2 start momenten. De 1ste cyclus start in week 43 en de 2de cyclus start in week 3 2024.
  • De trainingen zijn geschikt voor alle leden vanaf 17 jaar. De groepen worden zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld.
  • De kosten worden in 1 keer geïncasseerd.

Groep van 4 personen

• Vanaf wk 43 2023:     8 lessen van 1 uur per week        Tarief € 116,00 per persoon
  • Vanaf wk 3 2024:       8 lessen van 1 uur per week        Tarief € 116,00 per persoon

• Je kunt je inschrijven via YourPadel via deze link.
    • Als je niet eerder les hebt gehad dan eerst aanmelden voor een log in.
    • Volg de instructies op je scherm. Vul het formulier in en verzend.
    • Gebruik je inlognaam voor de volgende keer dat je (iemand) inschrijft dus bewaar deze goed.
  • Inschrijving voor de 1ste cyclus is gesloten.
  • De trainingsindeling ontvang je in de week voorafgaand aan de start van de training.

• Alles-in-1-pakket 3: 1x 1 uur Padeltraining per week
  • Alles-in-1-pakket 5: 1x 1 uur Padeltraining en 1x1,5 uur Tennistraining per week

G-Padel

• Alles-in-1-pakket: 1x 1 uur Padeltraining per week

Bestaande en nieuwe jeugd en G-Padel leden kunnen zich opgeven via de ledenadministratie via het volgende email adres: [email protected] En kunnen zich niet inschrijven in YourPadel.

2.    Voorwaarden

• Om Padeltraining te kunnen volgen dien je lid te zijn van TPC ‘t Slotje. Ben je nog geen lid? Dan kun je inschrijven via deze link.
  • De algemene voorwaarden lesreglement, (zie www.tv-slotje.nl ), zijn van toepassing bij inschrijven voor de trainingen.
  • Voor leden van ‘t Slotje is de vereniging gemachtigd om de trainingskosten af te schrijven via een automatisch incasso.

In de volgende dagen/weken is er geen training:

• Open Wintertoernooi (13 tm 18 november 2023)
  • Kerstvakantie (25 december 2023 tm 6 januari 2024)
  • Carnavalsvakantie (12 tm 16 februari 2024)

3.       Voor inlichtingen/vragen kun je terecht bij: