Padel Trainingen Junioren

Informatie padeltraining Junioren

Om padeltraining te kunnen volgen dien je lid te zijn van ‘t Slotje. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie en schrijf je in als lid. Nadat je lidmaatschap door de ledenadministratie is verwerkt, kun je je inschrijven voor de trainingen.

Alles in 1 Lidmaatschap Jeugd

In samenwerking met de KNLTB (Koninklijke Nederlands Lawn Tennis Bond) maakt Tennisvereniging ’t Slotje voor de jeugdleden gebruik van het Alles in 1 lidmaatschapspakket.

Nog meer tennisplezier door eenvoud en meer betrokkenheid

De padelsport is één van de weinige sporten in Nederland dat bestaat uit allerlei losse elementen zoals lidmaatschap, competitie, trainingen en andere activiteiten. In het verleden was het voor ouders en kinderen noodzakelijk om voor zich elk onderdeel apart in te schrijven en apart te betalen. ’t Slotje heeft in samenwerking met de KNLTB het initiatief genomen om van padel ook een complete all-in sport te maken. Alles is daarbij onderdeel van de contributie van de club en je kunt het hele jaar door onbeperkt buiten padellen.

De drie padel Alles in 1 pakketten

Praktische informatie

• U meldt uw kind aan via de button "lid worden" of via het ontvangen inschrijfformulier lidmaatschap (vergeet hierbij niet een recente - digitale - pasfoto mee te sturen)
  • Onze ledenadministratie vraagt een bondslidmaatschapspasje (met uniek lidmaatschapsnummer) aan bij de KNLTB. Met dit pasje heeft uw kind toegang tot het tennispark en dient hij/zij te gebruiken indien hij/zij vrij wil tennissen en trainen.
  • Naar aanleiding van de keuze voor het lidmaatschapspakket ontvangt u van onze ledenadministratie een mail waarin u via Clubcollect (de KNLTB automatische incasso service) de automatische incasso van de 10 termijn lidmaatschap kunt activeren. De afschrijving vindt plaats in 10 termijnen van september tot en met juni.
  • Padeltraining voor de jeugd vindt bij de opstart alleen op woensdagmiddag plaats. Naar andere dagen zal op den duur mogelijk zijn.