Training

Tennisvereniging ’t Slotje biedt tennislessen aan voor alle niveaus van beginner tot en met competitiespeler. Voor deelnemers aan deze trainingen gelden de onderstaande regels.

• Een lesuur bestaat uit 60 minuten baantijd en 50 minuten lestijd. De trainer heeft het recht om 10 minuten te gebruiken om snel wat te eten of drinken, toiletteren, met een ouder iets bespreken of een telefoontje plegen.
  • Bij alle buitenlessen geldt de volgende regel:
    2x uitval = 1 inhaalles met een maximum van 2 inhaallessen per cursus.
  • De inhaallessen worden in principe gehouden na de cursus. Maar in overleg met de trainer kan dat ook op een ander moment plaats vinden. Indien de inhaalles komt te vervallen wegens weersomstandigheden, komt deze in zijn geheel te vervallen. (dus geen inhaalles op inhaalles)
  • Indien de reguliere les vervalt om reden van ziekte/verhindering van de trainer, wordt de les in zijn geheel ingehaald na de laatste les van de betreffende cursus. Indien de trainer voor langere tijd is uitgeschakeld, tracht Sport-Events BV een vervanger te plaatsen.
  • Trainingen die uitvallen vanwege officiële feestdagen, worden in zijn geheel ingehaald aansluitend aan de cursus.
  • Indien u om persoonlijke redenen de les(sen) niet kunt volgen, heeft u geen recht om deze lessen in te halen daar deze les wel doorgang heeft gevonden voor uw medeleerlingen. Wel kunt u in overleg met de trainer een oplossing proberen te vinden om de gemiste les mogelijk anders in te halen.
  • Men ontvangt geen restitutie van het lesgeld.
  • De tennisvereniging draagt zorg voor de trainingsballen en andere trainingsmaterialen.
  • Bij inschrijving is Tennisvereniging ‘t Slotje gemachtigd om het bedrag van de training eenmalig af te schrijven via een automatisch incasso.
  • Indien u vragen / opmerkingen heeft betreffende lesaspecten kunt u de trainer hierover raadplegen. Liefst op een moment dat dit de trainer uitkomt.

Meer specifieke informatie over:

Padel Training? Junioren klik hier! Senioren klik hier!
Tennis Training? Junioren klik hier! Senioren klik hier!

Trainer Jorg Gussenhoven

Sinds september 2009 is Jorg Gussenhoven de verenigingshoofdtrainer van TV ’t Slotje. Jorg is geboren in het jaar 1977, getrouwd met Lonneke en heeft twee dochtertjes genaamd Ella en Fenne. Beide dochters spelen ook tennis bij T.V. ’t Slotje. Jorg is sinds 1999 actief als tennisleraar (2 jaar bij de KNLTB, 8 jaar bij TV Prinsejagt te Eindhoven en 2 jaar bij Tennisschool Molenbos te België). Hij richt zich op alle facetten van het tennis, zowel recreatief en prestatief gedeelte. Bij het Tenniskids gebeuren is Jorg vanaf het eerste moment(2005) betrokken en heeft hier alle diploma’s voor behaald.

Daarnaast heeft Jorg al 12 jaar ervaring op het gebied van coaching. In 2004 is hij met een team jongens t/m 17 jaar kampioen van Nederland geworden. Ook is hij meerdere keren met verschillende teams Brabants- en districtskampioen geworden. Vanaf het winterseizoen 2009/2010 zal Jorg het Stedentennis Oost-Brabant(voorheen Helmond) gaan trainen en coachen en vanaf 2019 is dit veranderd in grote samenwerking tussen de omliggende verenigingen met als doel de kinderen onderling meer te laten spelen.

In het verleden is hij ledenraadslid van de KNLTB geweest met als functie toetsing van het beleid van de bond en voornamelijk op het gebied van toptennis. Nu zit hij in meerdere werkgroepen van de KNLTB voor het stimuleren van tennis in het algemeen.

Zelf speelt hij ook geen onverdienstelijk tennis: momenteel komt Jorg uit in categorie 3.

Voor vragen en/of opmerkingen op het gebied van training is Jorg telefonisch bereikbaar op 06-28772291 of via e-mail [email protected].