Clubkampioenschappen senioren single en mix

Wie worden er clubkampioen!!!

Het toernooi wordt gehouden van  maandag 23 maart t/m vrijdag 27 maart en de wedstrijden worden op tijd gepeeld (speelduur 1 uur) De finales gaan om 2 gewonnen sets waarbij een eventuele derde set een super tie-break is. Gezien de vele positieve reacties die de commissie het afgelopen jaar heeft gekregen voor deze opzet, is er voor gekozen omdat dit jaar natuurlijk weer te doen.

Traditiegetrouw staan onze clubkampioenschappen garant voor veel tennisplezier en een hoop gezelligheid in de derde helft. Naast de mooie prijzen die er te winnen zijn wordt de inwendige mens
hierbij natuurlijk niet vergeten.

De commissie wil onze nieuwe leden ook nadrukkelijk uitnodigen om deel te nemen aan deze toernooien, het is naast de wedstrijden ook een mooie gelegenheid om met veel mensen kennis te maken.

Dit toernooi is natuurlijk ook een uitgelezen moment om te trainen voor de voorjaarscompetitie die kort daarna van start gaat.

Inschrijven
Jullie kunnen je op de bekende wijze inschrijven via de site van ’t Slotje of via toernooi.nl. Je kunt je nu al inschrijven. De inschrijving sluit op 16 maart 2019 om 18.00 uur.

Bedenk bij het opgeven van verhinderingen dat de wedstrijden op tijd gespeeld worden zodat je misschien geen hele avond hoeft weg te strepen. Overleg dit ook met je partner als je in de mix mee doet.

Commissie clubkampioenschappen