Club koopavond Intersport Gunneman 18 maart

Op 18 maart van 19:00 tot 21:00 uur organiseert Intersport Gunneman een clubkoopavond voor TV ’t Slotje leden. Gunneman Sports is gevestigd aan de Steenweg 12 in Helmond.

Op deze avond is er voor alle leden de mogelijkheid om de clubkleding van ’t Slotje te passen en te bestellen.

Speciale aanbiedingen voor die avond zijn:

20% korting op alle tenniskleding, tennisschoenen en tennis hardware.
25% korting op de Dunlop kleding collectie. (Alles)
50% op selectie aan rackets van 2019.
50% op selectie aan tennisschoenen van 2019
Introductie van de nieuwe club kleding lijn 2020 die ook kan worden gepast en besteld.

Passen, bestellen en afrekenen kan van vrijdag 21 februari tot en met woensdag 18 maart.
Alle Dunlop bovenkleding die tot woensdagavond 18 maart besteld worden, worden gratis voorzien van het club logo van ‘t Slotje. Het afhalen is ook bij Intersport Gunneman.

Zie onderstaand een selectie van de (senioren)clubkleding of ga hiervoor naar de website van ‘t Slotje.

Jeugdleden (lidmaatschapspakket)
Voor jeugdleden van ’t Slotje die in het nieuwe lidmaatschapspakket clubkleding reeds gepast hebben (dit kan tot en met 24 februari), kunnen op deze avond hun nieuwe outfit ophalen. Voor de jeugdleden bestaat de standaard set van het pakket uit een lichtblauw shirt en een witte short/rokje. Uiteraard kun je daarbij ook nog gebruik maken van de speciale aanbiedingen op de overige tennisbenodigdheden volgens bovenstaande voorwaarden.

Bestuur TV ‘t Slotje