Vacature penningmeester

Tijdens de aankomende ledenvergadering zal de huidige penningmeester Ilse van Schip aftreden. Zij is niet herkiesbaar voor een volgende periode.

Wij zijn als bestuur daarom op zoek naar een nieuwe penningmeester voor onze vereniging. Als penningmeester maak je deel uit van het dagelijks bestuur.

De werkzaamheden zijn:

- bijhouden boekhouding (o.a. betalen van facturen); we werken met het programma Exact
- samen met de bestuursleden het algemene beleid van de vereniging bepalen
- de balans, resultatenrekening en begroting opstellen en deze presenteren op de ALV (dit met ondersteuning van Koen de Jong)
- gedurende het jaar enige malen binnen het bestuur rapporteren over de financiële voortgang

Tegenover die werkzaamheden staan:

het opdoen van bestuurlijke ervaring, een mooie bijdrage aan je eigen ontwikkeling
opbouwen van een netwerk binnen de vereniging, je onderhoudt contacten met leden, trainer en vrijwilligers.
je maakt deel uit van een enthousiast collegiaal bestuur, dat 'er samen voor gaat en hart heeft voor de club’.

Heb je belangstelling voor de functie? Neem dan contact op met Ilse. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-12176946. Ook kun je bij haar of één van de bestuursleden meer informatie inwinnen.