Feestavond Kwizut

Op zaterdag 11 januari is het zover; de feestavond van Kwizut. Dit jaar mag onze tennisvereniging de vrijwilligers leveren. En..... de opbrengst van deze feestavond komt geheel ten goede aan onze tennisvereniging. Hoe mooi is dat!

Laten we er met z’n allen een succes van maken, want we hebben wel een groot aantal vrijwilligers nodig! We hebben niet alleen vrijwilligers nodig voor de feestavond zelf maar ook voor het opbouwen en afbreken. Onderstaand een overzicht

Zaterdag 11 januari 2020

• Opbouwen van 8.00 uur tot ongeveer 16.00 uur
    >  Sterke mannen en vrouwen die van aanpoten weten
    >  Feestavond van 19.00 uur tot sluit
    >  Garderobe
    >  Fietsenstalling (buiten)
    >  Verkoop bonnen
    >  Achter de bar
    >  Snacks verkopen
    >  Ophalen van de drinkbekers

Zondag 12 januari 2020

• Afbreken van 9.00 uur tot ongeveer 14.00 uur
    >  Poetsen van de kleedkamers en wc’s (dit gebeurt met hogedruk reiniger en waterstofzuiger 😊)
    >  Afbreken / opruimen van de gymzaal

Wil je meehelpen en ben je 16 jaar of ouder? Meld je dan snel aan! Dit kan via
senioren@tv-slotje.nl. Geef in de e-mail aan wanneer je wilt helpen en bij welke activiteit.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ook mailen naar bovenstaand e-mailadres of neem contact op met een van de bestuursleden.

Joris van den Eijnden en Hans van Gend