Grote clubactie

Beste jeugdleden,

Dit jaar doet onze vereniging TV ’t Slotje weer mee aan de Grote Clubactie!

Via dit bericht vragen wij jullie om een steentje bij te dragen door loten te verkopen.

Hoe gaan we loten verkopen?

Dit jaar doen we het net als vorig jaar: Alle jeugdleden krijgen een boekje mee via de trainer, waarmee ze de loten kunnen verkopen. Ze hoeven dan niet met geld over straat, want het geld wordt bij de lotenkopers automatisch afgeschreven.

Degene die het lot koopt, zal het lotnummer ontvangen in de afschrijving.

Hoe werkt het?

Vanaf zaterdag 14 september mag je loten gaan verkopen. Een lot kost 3 euro. Aan de linkerkant van het lotbewijs, onder eenmalige machtiging, laat je de gegevens van de koper duidelijk invullen of je vult die zelf duidelijk in. Scheur de rechterkant van het lotbewijs af, het bedankbriefje met deurzegel, en geef deze aan je lotenkoper.

Je kunt aan de lotenkoper vertellen dat het bedrag eenmalig wordt afgeschreven en het lotnummer komt te staan op het bankafschrift.

Let op dat er een juist IBAN nummer wordt ingevuld.

Prijswinnaars ontvangen automatisch hun prijs!

Klaar met verkopen?

Ongeacht hoeveel loten je verkocht hebt, je moet ALTIJD het boekje inleveren.

Dus ook als je geen loten hebt kunnen verkopen, moet het boekje terug gebracht worden. Wij moeten namelijk als vereniging de gegevens van de loten invoeren bij de Grote Clubactie.

Vanaf 28 september t/m 14 november kun je het boekje inleveren in een speciale box, bij de bar in de tennishal binnen.

Is je boekje vol en wil je nog meer loten verkopen? Neem dan contact op met onderstaande persoon.

Uitgebreide informatie over de actie is ook te vinden op de eerste 3 pagina’s van het lotenboekje.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Wij hopen dat ieder lid 5 loten wil verkopen voor de vereniging.

Via deze link zie je de acties voor de lotenverkopers: https://clubactie.nl/nieuws/acties-voor-lotenverkopers

We hopen op minstens weer zo’n mooi resultaat als vorig jaar, samen met jullie hulp! De opbrengst zal aan een mooi doel worden besteed voor onze tennissende leden!

Namens TV ’t Slotje,

Marie-José Hamelijnck 06-14409333