Schrijf je nu in voor de bardienst 2019

Per abuis is er een verkeerd mail adres gepubliceerd, indien je ingepland staat voor een bardienst en je blijkt toch niet te kunnen dan moet je zelf voor vervanging gaan regelen. Dit geef je door aan Ad Nijhuis via paviljoen@tv-slotje.nl

Dienstenplanner (voor het inplannen van bardiensten)

Vanaf heden kun je je inschrijven voor de bardiensten van het komend jaar. Ieder lid vanaf 18 jaar dient bardienst te draaien. De bardiensten kun je invullen voor de periode 1 maart 2019 t/m 31 december 2019.

Heb je op 1 maart geen bardienst ingepland, dan wordt je ingepland, je keuze hiervoor heb je al door kunnen geven.

Leden die graag samen een bardienst willen draaien of leden die de voorkeur hebben voor een drukke avond kunnen zich inplannen tijdens toernooien, Dit is zichtbaar in de kalender.

Teambardiensten worden centraal ingepland, evenals de bardiensten voor de damesdubbel competitie op maandagmorgen en de toss op maandagmiddag.

Sta je ingepland voor een bardienst en blijkt dat je toch niet kunt dan ga je zelf voor vervanging zorgen en geef je dit door aan Ad Nijhuis via paviljoen@tv-slotje.nl

Je gaat naar https://mijn.knltb.club en kiest voor je eigen vereniging daarna kan je inloggen

Log in met je gegevens.

Als je nog geen gegevens hebt, klik je op “wachtwoord vergeten”

Voer je bondsnummer in en klik daarna op “stuur mij een nieuwe code” zodat er een mail voor een nieuw wachtwoord naar je mailadres (dat bekend is in de ledenadministratie) wordt verstuurd.

Bardienst inplannen

Per jaar zijn de bardiensten in te plannen:

(hieronder zie je voorbeeld van januari)

Deze bardienst heeft nog bezetting nodig, het nr geeft aan hoeveel.

Deze bardienst is volgepland.

Klik op een groene dienst en klik vervolgens op “inplannen”. Klik daarna op OK in de pop-up.

Je krijgt een aantal dagen voor aanvang een herinnering van je bardienst via de mail, deze mail wordt verstuurd vanuit clubinfo@knltb.email.