Wintercompetitie 2018/2019

Competitiesoorten
Via deze weg willen wij jullie informeren over de Wintercompetitie 2018/2019. De competitiesoorten die aangeboden worden, staan in de bijlage
“Inschrijfmogelijkheden Winter 2018/2019”.

Nieuwe regels
Verkort spelen en Compact Spelen
Vanaf 2018 geldt in alle dubbelpartijen Verkort Spelen. Dat wil zeggen dat er in plaats van een derde set een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) gespeeld wordt.
Voor de 8/9-competitie geldt het Compact Spelen: bij een stand van 40-40 wordt meteen het beslissende punt gespeeld en in het geval van een derde set een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil).

Klik hier, voor meer info over 'verkort spelen'.

Invallersregeling
Voor een speler die vaker dan één keer per week competitie wil spelen voor zijn of haar vereniging, bijvoorbeeld vanwege een afwezige in een ander team, hoeft niet langer dispensatie te worden aangevraagd, mits het verschil tussen beide teams onderling niet groter is dan 2 punten.

Klik hier, voor meer info over 'nieuwe stijl'.

Overzicht inschrijfmogelijkheden | Inschrijfformulier