Tossen

05 juni 2020

Tossen dinsdagavond

We gaan weer van start met de wekelijkse tossavond. De tossavond is vanaf dit jaar op dinsdagavond vanaf 19.00 uur. De eerste avond is op 9 juni.

Zoals gebruikelijk worden er op deze avond weer 3 rondes gespeeld van ieder 45 minuten. We hebben een nieuwe tosscommissie bereid gevonden om alles in goede banen te leiden. Dit zijn Rosemary Teurlings, Wim Bogers, Mieke Weterings, Edwin Dekkers, Helene van Bragt, Anita Muller en Marieke Daelmans.

Op dit moment zijn de kantine en het terras nog gesloten. We hopen natuurlijk dat dit niet te lang meer duurt. Tot die tijd het verzoek aan iedereen om na de wedstrijden meteen naar huis te gaan.

Tossen maandagmiddag

Ook de toss op maandagmiddag is weer van start gegaan. Elke maandag start deze om 13.00 uur en ook hier zijn er 3 spelrondes.  Deze toss is samen met clubs van Lieshout en Aarle-Rixtel. Op woensdag wordt er in Lieshout gespeeld en op vrijdag in Aarle-Rixtel.

Ook op de maandag geldt dat het terras en de kantine nog gesloten zijn. Dus graag het verzoek om na de wedstrijden meteen naar huis te gaan.

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen