Padel

22 december 2021

Padel  - ALV

Online ledenvergadering 8 december jl.

In het afgelopen jaar is er een enquête gehouden onder de leden van onze vereniging. Deze enquête is gepresenteerd op de ledenvergadering in juli. Veel leden hebben aangegeven belangstelling te hebben in de padelsport. Daarom is er een commissie samengesteld, bestaande uit Teun Habes, Twan Valentijn en Mark Booij, die de mogelijkheden voor Padel binnen onze club heeft onderzocht. Tijdens een extra (online) ledenvergadering op 8 december is de informatie uit het onderzoek aan de leden gepresenteerd.

Na de presentatie is er een stemming geweest waarbij leden zich voor of tegen de aanleg van padelbanen op het tennispark konden uitspreken.

De stemming was duidelijk, het overgrote deel van de deelnemers aan de vergadering wil graag dat de plannen verder worden ontwikkeld.

Wij hopen dan ook dat we in de zomer van 2022 kunnen genieten van deze nieuwe sport op ons park.