Grote Club Actie

22 december 2021

Tennisvereniging ’t Slotje trots op haar jeugdleden voor het resultaat van de Grote Clubactie 2021

Ook dit jaar hebben de jeugdleden van TV ’t Slotje zich op en top ingezet om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Door de corona maatregelen was het niet altijd makkelijk om de loten te verkopen, maar door de handige persoonlijke QR code van ieder jeugdlid hebben we toch een record opbrengst gehaald voor onze vereniging. Totaal hebben onze jeugdleden 451 loten verkocht met een opbrengst van € 1.056,60 voor de vereniging. Dit geld gaan we gebruiken om een ballenkanon aan te schaffen waardoor we het tennisniveau van onze (jeugd)leden naar een nog hoger niveau kunnen halen.

We zijn supertrots op onze jeugdleden dat ze dit geweldige resultaat hebben gehaald en zullen ze op een gepaste manier bedanken als de corona maatregelen het weer toelaten.

Wel hebben we alvast de beste verkoper in het zonnetje gezet met een mooi boek van tennisster Kiki Bertens. Sebas van Hout (9 jaar) legt graag uit hoe hij zijn 60 loten heeft verkocht:

“Ik ben de dag dat het begon meteen de straten in gegaan, om de meeste kinderen voor te zijn.  Als er iets bij ons in de familie te doen was, nam ik mijn boekje met QR code mee om loten te verkopen. Ook had ik het geluk dat iemand van ‘t Slotje bij mij 10 loten kocht! Ik wil iedereen bedanken die een of meer lot(en) bij mij hebben gekocht.” Sebas van Hout

Namens tennisvereniging ’t Slotje willen we alle lotenkopers en verkopers die hebben bijgedragen aan het resultaat hartelijk danken.

Als de Corona maatregelen het weer toelaten zullen wij onze jeugdleden bedanken met een kleine attentie voor iedereen. Ook worden dan de oorkondes uitgereikt aan de jeugdleden die 20 loten of meer gekocht hebben, waarmee ze deel kunnen nemen aan leuke acties. Via deze weg willen wij al onze jeugdleden bedanken voor hun bijdrage. We zullen nog even door moeten sparen voor het professionele ballenkanon, maar we proberen deze zo snel mogelijk aan te schaffen.