Bestuurslid gezocht

26 juli 2022

Binnenkort heeft Fedor Heijl zijn bestuurstermijn van 4 jaar als coördinator jeugdzaken erop zitten. Mede door zijn andere zakelijke en bestuurlijke activiteiten en de sportactiviteiten van zijn kinderen bij andere sportverenigingen heeft Fedor besloten zich niet herkiesbaar te stellen voor nog een bestuursperiode. Hierdoor zoekt het bestuur van Tennis & Padelclub ’t Slotje een nieuwe coördinator jeugdzaken.

Inmiddels zijn alle activiteiten van de jeugd voorzien van één of meerdere commissieleden en is ook het WhozNext team weer up to date met creatieve en welwillende jeugdleden. Als coördinator jeugdzaken ben je de initiatiefnemer om de jaarlijkse activiteiten samen met de betreffende commissieleden te plannen, organiseren en evalueren. De draaiboeken hiervoor liggen al klaar. Als coördinator ben je betrokken als bestuurslid van onze vereniging en vergader je ca. 1 keer per maand over vereniging-brede zaken waarin je de belangen van onze jeugdleden behartigd.

Ben jij degene die we zoeken en wil jij, als senior lid, als ouder van een jeugdlid of in welke verbondenheid aan de jeugd dan ook, het stokje van Fedor overnemen? Meld je dan bij Fedor Heijl (TPC ’t Slotje) of via [email protected] en we nemen graag contact met je op om meer uitleg te geven.