Oranje enkel

De clubkampioenschappen Oranje Enkel is voor de jeugd die voor Oranje speelt.

Er wordt gespeeld in poules. Jongens en meisjes door elkaar. De trainer maakt de indeling van de poules.

Er wordt gespeeld partijen om twee gewonnen tiebreaks, waarbij iedere tiebreak gaat om 7 punten met een verschil van 2 punten. Serveren mag bovenhands en onderhands (als de bal maar niet eerst stuit), met een 2e servicebeurt als de 1e poging fout gaat.

De finaledag is gezamenlijk met de clubkampioenschappen Junioren Enkel en Dubbel & Mix.
De finales worden als volgt samengesteld: nummer 1 tegen 2, nummer 3 tegen 4, nummer 5 tegen 6, nummer 7 tegen 8, enz. Zodat iedereen speelt op deze dag.
Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd op de club, zodat iedereen naast het spelen van de wedstrijd een leuke dag heeft.
En de dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

Deelname is op basis van inschrijving via toernooi.nl