Senior Plus Toernooi

Op vrijdag 3 november 2018 zal voor de vijfde keer het 50+ Toernooi gehouden worden op onze club.
De afgelopen jaren was dit een zeer geslaagde dag met veel deelnemers, prachtig weer, heerlijk eten en live muziek na afloop. Een toernooi dus wat zeker om een vervolg vraagt.

Er wordt  zowel in dubbels als in de mix gespeeld en u heeft iedere wedstrijd een andere partner. Het gaat deze dag vooral om de gezelligheid onder elkaar en niet persé om het winnen.

Vanaf 09.30 uur wordt u ontvangen met koffie en cake waarna om 10.00 uur de eerste wedstrijden beginnen.

Tussen de middag staat er een heerlijke lunch voor iedereen klaar waarna er weer getennist wordt tot ongeveer 16.30 uur.

Dan is er voor iedereen nog een broodje hamburger en om 17.00 uur begint de live muziek te spelen en kan er gedanst worden.  Hoe laat het deze avond wordt  bepaalt iedereen natuurlijk zelf.

Deze dag kost inclusief de koffie met cake, de lunch, het broodje hamburger en de live muziek slechts €  8,50 per persoon.

U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar paviljoen@tv-slotje.nl met vermelding van uw naam, speelsterkte en eventuele wensen, hier proberen wij dan rekening mee te houden.

De inschrijving stopt bij 64 deelnemers op volgorde van binnenkomst.

De organisatie commissie:
Ria van Zoeren