Maandagmorgen competitie

Tennisvereniging 't Slotje organiseert In de zomermaanden een maandagmorgen damescompetitie, die in april begint en duurt tot eind september, zodat iedereen ook weer aan de zomercompetitie van de KNLTB kan meedoen.

• Je kunt geen verhinderingen opgeven, als je een speeldata niet kunt, graag zelf voor een vervanger van gelijke speelsterkte zorgen.
  • Ook bij slecht weer gaat het door, dan wordt er in de tennishal gespeeld, tegen een vergoeding van € 1,-per persoon.
  • De aanvangstijdstippen van de wedstrijden zijn om 8.45 uur, 9.45 uur en 10.45 uur.
  • Men speelt wedstrijden van 1 uur.
  • De bel geeft het eindsignaal van de wedstrijd aan, de wedstrijd is dan onmiddellijk afgelopen.
  • Bij elke wedstrijd worden de games doorgeteld, bijvoorbeeld 10-8 als eindstand. Per wedstrijd krijgt u bij winst 2 wedstrijdpunten, bij een gelijkspel 1 wedstrijdpunt.
  • Deelname voor leden van TV 't Slotje is gratis, voor andere KNLTB leden is het 15 euro pp.