Clubkampioenschappen

Wat is er mooier dan strijden om de eer als clubkampioen? Sinds het bestaan van TV 't Slotje zijn de clubkampioenschappen gespeeld. Een traditie om in ere te houden!

En wat is er nu leuker dan een toernooi op je eigen club, met veel bekenden en een hoop gezelligheid? De clubkampioenschappen zijn bedoeld voor alle senior leden, zowel recreant als competitiespeler en voor iedereen die van tennis (kijken) houdt. Met als doel je thuis te voelen op onze mooie club!.

Er wordt gespeeld in alle categoriën, HE, DE, HD, DD, en GD en voor alle winnaars is er dan naast eeuwige roem ook een mooi shirt te winnen met de opdruk clubkampioen.

Het voornaamste doel is uiteindelijk meer deelnemers tijdens de clubkampioenschappen!