Interne Wintercompetitie

Tennisvereniging 't Slotje organiseert samen met LTV De Hut en Gemertse LTV een open outdoor wintercompetitie voor zowel leden van de organiserende verenigingen en ook spelers van andere tennisverenigingen.

De competitie begint in oktober en eindigt in maart en is opgesplitst in 2 helften. De behaalde prestaties in de 1e helft zijn van invloed op de indeling in de 2e helft.

Onderdelen zijn GemengdDubbel (woensdagavond), DamesDubbel (op maandag- en donderdagavond), HerenDubbel (op maandag- en donderdagavond) en Herenenkel (op dinsdagavond). Er wordt gespeeld in poules, voor zover mogelijk op sterkte ingedeeld.

Wedstrijdinfo:

• De aanvangstijdstippen van de wedstrijden zijn om 19.15 uur, 20.15 uur en 21.15 uur.
  • Men speelt wedstrijden van 1 uur.
  • Bij elke wedstrijd worden de games doorgeteld.
  • De bel geeft het eindsignaal van de wedstrijd aan, de wedstrijd is dan onmiddellijk afgelopen.

Voor spelers die geen lid zijn van één van de organiserende tennisverenigingen bedraagt het inschrijfgeld € 15,00 per persoon.