G-Tennis

TV ‘t Slotje introduceert G-tennis voor kinderen en volwassenen met een beperking

Heb je altijd al willen sporten, maar was dit niet mogelijk?
Bij ons kan je komen tennissen, want TV ’t Slotje introduceert G-tennis.

Wat is G-tennis?

Tennis is een sport voor iedereen. G-tennis is met name bestemd voor spelers die ten gevolge van hun beperking te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan reguliere tennis activiteiten op een club. Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop.

Waarom zou je G-tennis spelen?

Top drie belangrijkste redenen om te sporten en bewegen voor mensen met een beperking:

• het plezier en de ontspanning
  • gezondheid; om fit te worden
  • gezelligheid; contacten met andere mensen

Aanmelden gratis clinic

Op zaterdag 30 maart van 13:00-14:00 uur wordt er een gratis clinic georganiseerd op ons tennispark. De clinic wordt gegeven door een daar voor opgeleide trainer en er zijn tennisrackets beschikbaar.
Voor aanmelden clinic neem contact op met Jorg Gussenhoven, tel. 06-28772291, email: training@tv-slotje.nl
Daarna is het mogelijk om wekelijks G-tennis tennistraining te volgen.
Het gaat er bij de lessen vooral om, om plezier met elkaar te hebben en lekker met elkaar te sporten.

Aanmelden training G-tennis

Lespakket: G-tennis

• Zaterdag 12:30-13:30 uur
  • 10 weken training (13 april tm 6 juli, m.u.v. 27 april en 4 mei)
  • Tarief € 50,- per persoon

Inschrijven training

• Je kunt je inschrijven via deze link (www.yourtennis.nl/clubs/tv-t-slotje).
  • Als je niet eerder les hebt gehad dan eerst aanmelden voor een log in.
  • Volg de instructies op je scherm. Vul het formulier in en verzend.
  • LET OP: Sommige providers zien deze replymail als spam. Kijk dus in je spambox als je geen mail hebt ontvangen.
  • Gebruik je inlognaam voor de volgende keer dat je (iemand) inschrijft dus bewaar deze goed.

Voor meer informatie neem contact op met Jorg Gussenhoven, tel. 06-28772291, email: training@tv-slotje.nl.