Trainers

Sinds september 2009 is Jorg Gussenhoven de verenigingshoofdtrainer van TV ’t Slotje. Jorg is geboren in het jaar 1977, getrouwd met Lonneke en heeft twee dochtertjes genaamd Ella en Fenne.

Jorg is sinds 1999 actief als tennisleraar (2 jaar bij de KNLTB, 8 jaar bij TV Prinsejagt te Eindhoven en 2 jaar bij Tennisschool Molenbos te België). Hij richt zich op alle facetten van het tennis, zowel Tenniskids als het recreatief en prestatief tennis. Bij het Tenniskids gebeuren is Jorg vanaf het eerste moment betrokken.

Daarnaast heeft Jorg al 12 jaar ervaring op het gebied van coaching. In 2004 is hij met een team jongens t/m 17 jaar kampioen van Nederland geworden. Daarnaast is hij meerdere keren met verschillende teams Brabants- en districtskampioen geworden. Vanaf het winterseizoen 2009/2010 zal Jorg het Stedentennis Oost-Brabant(voorheen Helmond) gaan trainen en coachen. Ook is hij ledenraadslid van de KNLTB met als functie toetsing van het beleid van de bond en voornamelijk op het gebied van toptennis.

Zelf speelt hij ook geen onverdienstelijk tennis: momenteel komt Jorg uit in categorie 3.