Wintertraining 2018-2019

Inschrijven training Winter 2018/2019
TV ’t Slotje biedt het komend winterseizoen de volgende tennislessen.
Deze lessen zijn bedoeld voor alle niveaus van beginner tot en met competitiespeler.

De lessen vinden plaats in de periode oktober 2018 t/m maart 2019 en starten vanaf week 41 (maandag 8 oktober 2017). De trainingen kunnen plaatsvinden op maandag t/m zaterdag.
Laatste lesweek is week 11 (muv woensdag 20 maart 2019)

Alle binnen trainingen vinden plaats op de banen van de tennishal Den Ouwe Toren, alle buiten
trainingen bij ‘t Slotje.

Inschrijven voor het trainingsprogramma gaat via YourTennis.

1. Betalen in 4 termijnen
De vermelde trainingsbijdrage is het termijnbedrag dat 4 keer wordt geïncasseerd.
Staat er bijvoorbeeld € 48,75 vermeldt dan zijn de kosten van de training 4 x € 48,75 = € 195,00
Eind van de maanden oktober, november, januari, februari vindt incasso plaats van de onderstaande bedragen.

2. Trainingsmogelijkheden
Tenniskids Blauw
10 weken training, ovb beschikbaarheid op woensdag- of vrijdagmiddag

• 1 x per week 45 minuten trainen. Termijnbedrag € 17,50 per persoon.

Tenniskids Rood-Oranje
19 weken training, binnen op banen van tennishal Den Ouwe Toren.

• 1 x per week 1 uur trainen in groep van 8 personen. Termijnbedrag € 48,75 per persoon.
  • 1 x per week 1,5 uur trainen in groep van 8 personen. Termijnbedrag € 73,25 per persoon.

Jeugd Groen-Geel

Jeugdselectie
De jeugdcommissie bepaalt wie tot de Jeugdselectie wordt toegelaten.
Alleen op uitnodiging mogelijk om hiervoor in te schrijven.
19 weken training, binnen op banen van tennishal Den Ouwe Toren.

• 2 x per week 1,5 uur trainen in groep van 8 personen. Termijnbedrag € 122,00 per persoon.

Senioren

• Standaard wordt de training buiten gegeven. Op aanvraag kan er binnen getraind worden afhankelijk van de beschikbaarheid van de banen in de tennishal.
  • Aantal keer trainen buiten is 18 weken, aantal keer trainen binnen is 19 weken
  • Afhankelijk van de groepsgrootte van de indeling wordt het termijnbedrag aangepast.

Groep van 4 personen

• 1 x per week 1 uur trainen buiten trainen. Termijnbedrag € 73,50 per persoon.
  • 1 x per week 1 uur trainen binnen trainen. Termijnbedrag € 90,50 per persoon.

Groep van 6 personen

• 1 x per week 1 uur trainen buiten trainen. Termijnbedrag € 49,50 per persoon.
  • 1 x per week 1 uur trainen binnen trainen. Termijnbedrag € 69,50 per persoon.

Prive
Aantal keer in overleg met trainer.

• 1 uur buiten trainen. Tarief € 56 per uur
  • 1 uur binnen trainen. Tarief € 67 per uur

3. Inschrijven

• Je kunt je inschrijven via deze link.
  • Deze link is ook beschikbaar op de website van ’t Slotje. www.tv-slotje.nl. Onder het menu Vereniging /Training/Inschrijven.
  • Uiterste inschrijfdatum is maandag 17 september 2018
  • Als je niet eerder les hebt gehad dan eerst aanmelden voor een log in.
  • Volg de instructies op je scherm. Vul het formulier in en verzend.
  • LET OP: Sommige providers zien deze replymail zien als spam. Kijk dus in je spambox als je geen mail hebt ontvangen.
  • Gebruik je inlognaam voor de volgende keer dat je (iemand) inschrijft dus bewaar deze goed.

4. Voorwaarden

• De algemene voorwaarden lesreglement, (zie www.tv-slotje.nl), zijn van toepassing bij inschrijven voor de trainingen.
  • Voor leden van ‘t Slotje is de vereniging gemachtigd om de trainingskosten af te schrijven in 4 termijnen via een automatisch incasso.
  • Voor leden van een andere vereniging is het toegestaan te trainen bij ’t Slotje, mits de groep voor meer als de helft uit eigen leden bestaat.
  • Mensen die geen lid zijn van vereniging moeten extra formulier voor machtiging invullen en inleveren bij trainer.

In de volgende weken is er geen training:

• week 42 (maandag 15 oktober t/m zaterdag 20 oktober 2018, herfstvakantie)
  • 5 december (Sinterklaas)
  • week 52 en 1 (maandag 24 december 2018 t/m zaterdag 5 januari 2019, kerstvakantie)
  • week 10 (zaterdag 2 maart t/m vrijdag 8 maart 2019, carnavalsvakantie)

5. Voor inlichtingen/vragen over de trainingen of het programma kun je terecht bij