Zomertraining 2019

Inschrijven training Zomer 2019

’t Slotje biedt het komend zomerseizoen de volgende tennislessen.

Deze lessen zijn bedoeld voor alle niveaus van beginner tot en met competitiespeler.

De lessen vinden plaats in de periode april 2019 t/m september 2019 en starten vanaf week 13 (maandag 25 maart 2019). De trainingen kunnen plaatsvinden op maandag t/m zaterdag.

1. Trainingsmogelijkheden

Tenniskids Blauw

10 weken training, ovb beschikbaarheid op woensdag- of vrijdagmiddag

• 1 x per week 45 minuten trainen. Termijnbedrag € 13,75 per persoon.

Tenniskids Rood-Oranje

18 weken training

• 1 x per week 1 uur trainen in groep van 8 personen. Termijnbedrag € 32,50 per persoon.
  • 1 x per week 1,5 uur trainen in groep van 8 personen. Termijnbedrag € 50,25 per persoon.

Jeugd Groen-Geel

Jeugdselectie

De jeugdcommissie bepaalt wie tot de Jeugdselectie wordt toegelaten.

Alleen op uitnodiging mogelijk om hiervoor in te schrijven.

18 weken training

• 2 x per week 1,5 uur trainen in groep van 8 personen. Termijnbedrag € 84,50 per persoon.

18 weken training

Afhankelijk van de groepsgrootte van de indeling wordt het termijnbedrag aangepast.

• 1 x per week 1 uur trainen in groep van 4 personen. Termijnbedrag € 73,50 per persoon.
  • 1 x per week 1 uur trainen in groep van 6 personen. Termijnbedrag € 49,50 per persoon.

Senioren Competitietraining

9 weken training

• 1 x per week 1 uur trainen in groep van 4 personen. Termijnbedrag € 36,75 per persoon.

Prive

Aantal keer in overleg met trainer.

• 1 x per week 1 uur trainen. Tarief € 56,00 per uur.

De vermelde trainingsbijdrage is het termijnbedrag dat 4 keer wordt geïncasseerd.

Staat er bijvoorbeeld € 32,50 vermeldt dan zijn de kosten van de training 4 x € 32,50 = € 130,00

Eind van de maanden mei, juni, juli en augustus vindt incasso plaats van de onderstaande bedragen.

2. Inschrijven

• Je kunt je inschrijven via het trainingsprogramma Yourtennis via deze link.
  • Als je niet eerder les hebt gehad dan eerst aanmelden voor een log in.
  • Volg de instructies op je scherm. Vul het formulier in en verzend.
  • LET OP: Sommige providers zien deze replymail zien als spam. Kijk dus in je spambox als je geen mail hebt ontvangen.
  • Gebruik je inlognaam voor de volgende keer dat je (iemand) inschrijft dus bewaar deze goed.

3. Voorwaarden

• De algemene voorwaarden lesreglement, (zie www.tv-slotje.nl), zijn van toepassing bij inschrijven voor de trainingen.
  • Voor leden van ‘t Slotje is de vereniging gemachtigd om de trainingskosten af te schrijven in 4 termijnen via een automatisch incasso.
  • Voor leden van een andere vereniging is het toegestaan te trainen bij ’t Slotje, mits de groep voor meer als de helft uit eigen leden bestaat.
  • Mensen die geen lid zijn van vereniging moeten extra formulier voor machtiging invullen en inleveren bij trainer.

Op de volgende dagen is er geen training:

• Maandag 22 april t/m zaterdag 4 mei 2019 (Meivakantie)
  • Donderdag 30 mei t/m zaterdag 1 juni 2019 (Hemelvaart weekend)
  • Maandag 10 juni 2019 (2de pinksterdag)
  • Woensdag 12 juni 2019 (Kidsday Topshelf Open)
  • Maandag 8 juli t/m zaterdag 17 augustus 2019 (Zomervakantie)

4. Voor inlichtingen/vragen over de trainingen of het programma kun je terecht bij

• trainer Jorg Gussenhoven, tel. 06-28772291, email: training@tv-slotje.nl
  • trainingscoördinator Judith Booy, tel. 0492-466265, email: training@tv-slotje.nl