Trainers

Sinds september 2009 is Jorg Gussenhoven de verenigingshoofdtrainer van TV ’t Slotje. Jorg is geboren in het jaar 1977, getrouwd met Lonneke en heeft twee dochtertjes genaamd Ella en Fenne. Beide dochters spelen ook tennis bij T.V. ’t Slotje. Jorg is sinds 1999 actief als tennisleraar (2 jaar bij de KNLTB, 8 jaar bij TV Prinsejagt te Eindhoven en 2 jaar bij Tennisschool Molenbos te België). Hij richt zich op alle facetten van het tennis, zowel recreatief en prestatief gedeelte. Bij het Tenniskids gebeuren is Jorg vanaf het eerste moment(2005) betrokken en heeft hier alle diploma’s voor behaald.

Daarnaast heeft Jorg al 12 jaar ervaring op het gebied van coaching. In 2004 is hij met een team jongens t/m 17 jaar kampioen van Nederland geworden. Ook is hij meerdere keren met verschillende teams Brabants- en districtskampioen geworden. Vanaf het winterseizoen 2009/2010 zal Jorg het Stedentennis Oost-Brabant(voorheen Helmond) gaan trainen en coachen en vanaf 2019 is dit veranderd in grote samenwerking tussen de omliggende verenigingen met als doel de kinderen onderling meer te laten spelen.

In het verleden is hij ledenraadslid van de KNLTB geweest met als functie toetsing van het beleid van de bond en voornamelijk op het gebied van toptennis. Nu zit hij in meerdere werkgroepen van de KNLTB voor het stimuleren van tennis in het algemeen.

Zelf speelt hij ook geen onverdienstelijk tennis: momenteel komt Jorg uit in categorie 3.

Voor vragen en/of opmerkingen op het gebied van training is Jorg telefonisch bereikbaar op 06-28772291 of via e-mail [email protected].