Open jeugd Toernooi

Jaarlijks organiseert onze vereniging een eigen Open Jeugd Toernooi. Dit toernooi vindt plaats op ons eigen park en is voor iedereen die lid is van een tennisverenigiging toegankelijk.

De jeugdleden van onze vereniging worden automatisch voor dit toernooi ingeschreven in 1 categorie (enkelspel). Dit aangezien het onderdeel is van het lidmaatschapspakket van onze vereniging. Let dus wel op. Als je niet kunt deelnemen aan het toernooi. Meld je dan tijdig af via mail.

Als je juist in meerdere categoriën deel wilt nemen, bijvoorbeeld in de dubbel of mix. Dan moet je je hiervoor zelf inschrijven via de mijnknltb.toernooi.nl. Voor deze extra categorie dien je wel zelf te betalen bij inschrijving.

Voor de winnaars van het Open Jeugd Toernooi zijn er jaarlijks weer interessante prijzen te winnen.

Zien we je terug tijdens ons Open Jeugd Toernooi? Je trainer zal je informeren als de inschrijving voor de extra categorieën is geopend.

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor het TopSupport Open Jeugd Toernooi. Inschrijven is mogelijk door hier te klikken.

Heb je nu al vragen, mail ze dan naar [email protected]nl.

Namens de organisatie

Marcel Houdijk, Mark Booy en Tom Booy