Inschrijven training Zomer 2020

Inschrijven training senioren zomer 2020

Vanaf 18 mei is het voor de senioren weer mogelijk om te gaan trainen.

Het aantal keer trainen is 13 weken i.p.v. 18 weken, de tarieven zijn hierop aangepast.

De lessen vinden plaats in de periode 18 mei 2020 t/m september 2020 en starten vanaf week 21 (maandag 18 mei 2020). De trainingen kunnen plaatvinden op maandag t/m zaterdag.

1.       Betalen in 4 termijnen
De vermelde trainingsbijdrage is het termijnbedrag dat 4 keer wordt geïncasseerd. Eind van de maanden juni, juli, augustus en september vindt incasso plaats van de onderstaande bedragen.

2.       Trainingsmogelijkheden senioren
Afhankelijk van de groepsgrootte van de indeling wordt het termijnbedrag aangepast.

Groep van 4 personen
13 weken 1 x per week 1 uur trainen      Termijnbedrag € 53,10 per persoon.

Groep van 6 personen
13 weken  1 x per week 1 uur trainen     Termijnbedrag € 35,75 per persoon.
1 x per week 1,5 uur trainen                   Termijnbedrag € 53,63 per persoon.

Verkorte training
6 weken training 1 x per week 1 uur
trainen in groep van 4 personen. Totaal € 84,00 per persoon.

Privé
Aantal keer in overleg met trainer. 1 x per week 1 uur trainen. Tarief € 56,00 per uur

3.  Inschrijven

• Je kunt je inschrijven via deze link.
  • Deze link is ook beschikbaar op de website van TV ’t Slotje. www.tv-slotje.nl. Onder het menu Vereniging /Training/Inschrijven.
  • Als je niet eerder les hebt gehad dan eerst aanmelden voor een login.
  • Volg de instructies op je scherm. Vul het formulier in en verzend.
  • LET OP: Sommige providers zien deze replymail als spam. Kijk dus in je spambox als je geen mail hebt ontvangen.
  • Gebruik je inlognaam voor de volgende keer dat je (iemand) inschrijft dus bewaar deze goed.

4.       Voorwaarden

• De algemene voorwaarden lesreglement, (zie www.tv-slotje.nl), zijn van toepassing bij inschrijven voor de trainingen.
  • Voor leden van ‘t Slotje is de vereniging gemachtigd om de trainingskosten af te schrijven in 4 termijnen via een automatisch incasso.
  • Voor leden van een andere vereniging is het toegestaan te trainen bij ’t Slotje, mits de groep voor meer als de helft uit eigen leden bestaat.
  • Mensen die geen lid zijn van vereniging moeten extra formulier voor machtiging invullen en inleveren bij de trainer.

In de volgende dagen/weken is er geen training:

• Donderdag 21 mei t/m zaterdag 23 mei 2020 (Hemelvaart weekend)
  • Maandag 1 juni 2020 (2de pinksterdag)
  • Maandag 13 juli t/m zaterdag 22 augustus 2020 (Zomervakantie)

5.       Voor inlichtingen/vragen over de trainingen of het programma kun je terecht bij