Bestuur Jeugdzaken

Voor de jeugdleden van onze vereniging is een speciale afdeling opgezet om de belangen en activiteiten van de jeugdleden goed te kunnen behartigen.

De huidige jeugdcommissie bestaat uit:

Fedor Heijl

Marcel Houdijk

Koen de Jong

Pieter van Cleef

Naast deze leden zijn er diverse vrijwilligers die de jeugdactiviteiten voor de mede organiseren en zich inzetten om het de jeugd van onze vereniging zoveel mogelijk naar de zin te maken. Ook het WhoZnext team dat bestaat uit een aantal jeugdleden van de vereniging ondersteunt ons in alle activiteiten.

Gezien het groot aantal jeugdleden dat onze vereniging heeft, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die in grote of kleine mate ons een handje willen helpen bij de diverse activiteiten. Mogen wij ook gebruik maken van uw hulp? Neem gerust contact met ons op via [email protected] en wij nemen u graag op in ons team!

Graag tot ziens op één van onze activiteiten. Houd daarom de activiteitenkalender goed in de gaten.